• /
  • Shuttle transfer letališče Brnik

Nizko cenovni prevoz na letališče Ronchi (Trst), letališče Treviso (Sant’ Angelo), letališče Benetke (Marco Polo) in pristanišče Benetke (San Basilio)


Že vrsto let povezujemo Ljubljano in letališče Brnik z našimi shuttle transfer prevozom po neverjetni ceni 9 € na osebo.


Leta 2010 smo pričeli prodajati tudi z nizko cenovni prevoz v Trst. Transfer do letališča smo ponujali samo iz Ljubljane. Leta 2012 smo našo ponudbo razširili tudi na Slovensko obalo. Sedaj lahko rezervirate nizko cenovni prevoz iz Kopra, Izole, Lucije, Pirana in Portoroža do letališč v Italiji.


Izjemne cene nizko cenovnih prevozov:

- letališče Ljubljana - Brnik po ceni 9 € na osebo

- letališče Trst - Ronchi po ceni 30 € na osebo

- letališče Benetke - Marco Polo po ceni 45 € na osebo

- letališče Treviso po ceni 45 € na osebo


Letališče JP Ljubljana - Brnik

Že nekaj let ponujamo shuttle prevoze na relaciji med Ljubljana mesto in letališčem Brnik. Transfer je od vrat do vrat. Za vse naslove v Ljubljani (znotraj ljubljanske obvoznice) imamo enotno ceno shuttle 9 € na osebo. Transfer iz Ljubljane je po urniku in sicer na vsakih 90 minut. Transfer iz letališča pa opravljamo na osnovi rezervacije. Načeloma nimamo čakalne dobe, saj vsako vozilo odpelje potnike z istega leta.


Letališče Ronchi - Trstletališče Benetke (Marco Polo) in letališče Treviso

Zaradi izjemnega interesa nizko cenovnih prevozov na letališče Ronchi, Benetke in Treviso in Vam ni do prezgodnjih odhodov na letališče in čakanja na letališču, da se odpeljete domov, smo se odločili za nizko cenovni individualni transfer na omenjenih relacijah.

Prednost teh prevozov je, da niste vezani na čakanje drugih potnikov. Zato ne boste morali oditi od doma veliko prej, kot je potrebno. In po dolgem letu se Vam vsekakor prileže, da se čimprej odpeljete domov. Ne pa, da čakate še druge potnike z drugih letov in izgubljate čas na letališču. Zakaj bi se gnetli z drugimi potniki, ko se lahko vozite samo s svojo družbo s katero boste uživali na končni destinaciji ali podoživljali srečne trenutke ob povratku domov?!

Cena prevoza na letališče Trst že od 15 € na osebo, prav tako tudi cena z letališča Ronchi. Na letališče Benetke ali letališče Treviso se odpeljete že od 20 € na osebo.


Prednost vseh transferjev je, da Vas poberemo na naslovu, ki ga sami izberete, ob uri, ki jo sami določite, s številom potnikov, za katere samo Vi rezervirate!!!


Imamo pa tudi last minute ponudbe prevozov za zapolnitev destinacij, velja za nizko cenovni prevoz na letališče Ronchi, Benetke, Treviso!!!


Za ceno prevoza pošljite povpraševanje na elektronski naslov info@transfer.si. Za hitro rezervacijo shuttle transferja Ljubljana - Brnik - Ljubljana, pokličite 0590 49990.
O nas

E-poštni naslov: info@transfer.si

Copyright © transfer.si
2013 - 2022 Vse pravice pridržane.


Informacije in rezervacije

Informacije in rezervacije:
info@transfer.si

Cards
Pošljite povpraševanje | Zemljevid strani | Piškotki Na VRH