• /
  • Protokolarni prevozi | Poslovni prevozi | Kongresni prevozi | Prevozi porok

 

Najem vozila z voznikom


Storitev je enaka storitvi rent-a-car, samo pri nas je v ceno vključen tudi voznik in vsi stroški, ki nastanejo pri storitvi. Naša storitev Vam bo vsekakor prihranila čas za planiranje poti, iskanje naslova, ali boste prihranili čas s čakanjem taksija. Tudi, če želite narediti vtis na Vaše poslovne partnerje, je to vsekakor najboljši način. Da Vas pripelje naš voznik v diskretnem oz. neoznačenem vozilu priznanih znamk. V ceno storitve so vključeni vsi stroški. Vi se morate samo odločiti za paket, ki najbolj ustreza Vašim potrebam. Seveda lahko med uporabo storitve spreminjate urnik in destinacije. Poberemo Vas lahko kjerkoli in odpeljemo kamorkoli. Za najboljšo storitev imamo kakih 30 vozil kategorije Mercedes E, Audi 6, BMW 5. Vsekakor pa imamo tudi vozila v najvišjem cenovnem razredu kot je Mercedes S, Audi 8, BMW 7.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE!

 

Audi-A6_airport_transfer_01.jpg

BMW-5-series_airport_transfer_03.jpg

Mercedes-benz-E-class_airport_transfer_03.jpg

Mercedes-benz-Viano_airport_transfer_01.jpg

Airport_shuttle_transfer_04.jpg

Opel_Vivaro_airport_shuttle_transfer_01.jpg

Audi-A8_airport_transfer_04.jpg

BMW-7-series_airport_transfer_01.jpg

Mercedes-benz-S-class_airport_transfer_02.jpg

Luxury_private_transfer_01.jpg

Airport_group_transfer_01.jpg

Sightseeing_for_groups_02.jpg


Protokolarni prevozi, kongresni prevozi, festivalni prevozi


Naša izkušena ekipa lahko organizira mobilnost za kakršnokoli prireditev ne glede na številko udeležencev. Imamo izkušnje z organizacijo prevoznih storitev za dogodek z več kot 1.000 udeleženci. To je možno zaradi velikega voznega parka vozil različnih razredov. Organiziramo prevoze pred in med dogodkom (ko udeleženci prihajajo), na primer transfer z letališč, prevoze med dogodkom, naprimer: iz hotelov na kraj dogodka in pozneje nazaj. In seveda vse prevoze na letališča po končanem dogodku. Za najboljšo storitev imamo kakih 30 vozil kategorije Mercedes E, Audi 6, BMW 5. Vsekakor pa imamo tudi vozila v najvišjem cenovnem razredu kot je Mercedes S, Audi 8, BMW 7. Za posebne goste lahko omogočimo tudi prevoz z limuzino (omejeno število). Na razpolago imamo več kot 15 kombijev in večje število minibusov in avtobusov.
Ko nam date vse potrebne informacije glede dogodka, prihodov in odhodov, bomo organizirali logistiko prevozov. Vedno stremimo k temu, da uporabimo kar najmanj vozil, ki so potrebni za izvedbo dogodka in s tem kar najmanj obremenimo Vaš proračun. Vsi stroški in cena Vam bo znana pred samim dogodkom in jih boste lahko samo Vi odobrili. Seveda se pojavijo tudi kakšni dodatni prevozi, ki pa bodo morali biti odobreni z Vaše strani. Tako ne more priti do skritih stroškov ali višje cene kot Vam je znano. Z NAŠO STORITVIJO BOSTE PREJELI VEč ZA MANJ.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE!
O nas

E-poštni naslov: info@transfer.si

Copyright © transfer.si
2013 - 2022 Vse pravice pridržane.


Informacije in rezervacije

Informacije in rezervacije:
info@transfer.si

Cards
Pošljite povpraševanje | Zemljevid strani | Piškotki Na VRH